Kategorie receptů
- Autor: megi123
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajský protlak | 20 |
Kuřecí prsa bez kůže | 200 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 500 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Smetana na vaření 12% | 250 |
Dochucovadla:
sul , pepr, kopr
Energetická hodnota celkem: 10212 kJ
Bílkoviny (g): 118,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 391,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1702 kJ
Bílkoviny (g): 19.7, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 65.2, SAFA (g): 4, Cukry (g): 6.2, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.